Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ολοκλήρωση και Απολογισμός Προγραμμάτων Πολιτιστικών Θεμάτων

Σας κοινοποιούμε το υπ αρίθμ. πρωτ. 5851/29-05-2018 έγγραφο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας με θέμα «Ολοκλήρωση και Απολογισμός Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων) Σχολικού Έτους 2018-2019».


Ενόψει της ολοκλήρωσης των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων,  που υλοποιήθηκαν στις  Σχολικές μονάδες της Δ/νσής μας κατά το σχολικό έτος 2018-2019, σας αποστέλλουμε απολογιστική φόρμα-ερωτηματολόγιο και  παρακαλούμε για την συμπλήρωσή της.
 

Σύμφωνα με την παράγραφο 6 (Ολοκλήρωση προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Βεβαιώσεις Υλοποίησης Προγράμματος) του εγγράφου υπ' αρ. πρωτ.: 212004/Δ7/7-12-2018  της Γενικής Δ/νσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ “Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων κάθε σχολικής μονάδας, οι εμπλεκόμενοι εκπαιδευτικοί παρουσιάζουν στο Σύλλογο Διδασκόντων την αποτίμησή τους, προκειμένου να εντοπίζονται τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του προγράμματος και να διαχέονται οι καλές πρακτικές μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα. Ο Συντονιστής/τρια κάθε προγράμματος μεριμνά για την κατάθεση σχετικής έκθεσης αποτίμησης στον/στην αντίστοιχο/η Υπεύθυνο/η Π.Ε./Α.Υ./Π.Θ./Σ.Δ. της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, μέσω του/της Διευθυντή/ντριας της σχολικής μονάδας.”

 

Βάσει των παραπάνω παρακαλούνται:

Oι εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας, που έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής και εκπόνησαν πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων κατά το τρέχον σχολικό έτος (2018-2019) ως Συντονιστές να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα- απολογιστικό ερωτηματολόγιο, το αργότερο  μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

 

       Για κάθε ένα πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων ανεξαρτήτως του αριθμού των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών να συμπληρωθεί ένα απολογιστικό ερωτηματολόγιο

       Η συμπλήρωση των πεδίων στις παρακάτω ηλεκτρονικές φόρμες παρακαλούμε να γίνει με κεφαλαία γράμματα

 

Η εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας συμπλήρωση και υποβολή των παραπάνω είναι υποχρεωτική  για την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης. Με νεότερο έγγραφο θα ενημερωθείτε για  την έκδοση των Βεβαιώσεων Υλοποίησης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων.

 Συμπληρωματικά, οι εκπαιδευτικοί, αν επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν το τελικό προϊόν του προγράμματός τους σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (έντυπο, αφίσα, ψηφιακό δίσκο, διεύθυνση URL δικτυακού τόπου ανάρτησης υλικού). Το υλικό σε έντυπη μορφή μπορεί να υποβληθεί ή να αποσταλεί στην έδρα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, Κηφισίας 20 & Γκύζη, 15125 Μαρούσι μέχρι την

Τετάρτη 10 /7 /2019 και το υλικό σε ηλεκτρονική μορφή στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:


 για Προγράμματα Πολιτιστικών Θεμάτων politistikab@gmail.com

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου